Indicaties

Volwassenen

Alles in uw lichaam beweegt: van spieren tot bloedvaten, van organen tot botten. Deze beweeglijkheid is nodig om gezond en zonder klachten te kunnen functioneren. Bewegingsverlies zorgt ervoor dat weefsels niet in optimale conditie zijn en sneller tot klachten kunnen leiden.

Kinderen

Kinderen maken in korte tijd een grote ontwikkeling door, zowel lichamelijk als geestelijk. Meestal gaat dat goed. Soms komt er, door allerlei oorzaken, een kink in de kabel. Dan kan een kind hulp van een osteopaat gebruiken om zich weer lekker in zijn vel te voelen.

Baby's

Als osteopaat kunnen wij op een zachte manier het lichaam van uw baby ontspannen en zijn natuurlijke beweeglijkheid teruggeven.

Sporters

Als sporter vraag je veel van je lichaam. Tijdens een intensieve training of wedstrijd wordt heel je lichaam ingezet om een maximale prestatie te kunnen leveren. Een oude verstuiking, een operatie, ontsteking of botsingen die je tijdens het sporten hebt opgedaan kunnen verstoringen in je lichaam veroorzaken die op den duur tot klachten leiden.

Schuiven naar boven