Praktijkreglement

Bij verhindering dient u 24 uur van te voren af te zeggen. Zo stelt u mij in staat om een andere cliënt te behandelen in uw plaats. Meldt u niet tijdig af, dan kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

In de praktijk is een pinautomaat aanwezig waarmee u kunt betalen. Tevens kan de nota gemaild worden die u middels iDEAL kan betalen.

De nota kunt u in veel gevallen declareren bij uw zorgverzekeraar. Ik raad u aan voor de behandeling eerst de polis en aanvullende verzekeringsvoorwaarden na te kijken.

  • Intake Osteopathie | 55 minuten | 90 euro
  • Osteopatisch consult | 45 minuten | 80 euro
  • Kort Osteopatisch consult | 30 minuten | 55 euro

Osteopathie is een holistische benaderingswijze, daarom bedraagt de standaard behandeltijd 45 minuten.

Op deze wijze kunnen alle elementen tijdens een behandeling aan bod komen. Indien u wilt afwijken van de standaard behandeltijd, kan dat in overleg.

De voorkeur gaat uit naar onderzoek en behandeling in ondergoed. Wanneer iemand zich daarbij niet op zijn/haar gemakt voelt, mag natuurlijk meer kleding worden aangehouden. Een sportbroekje is aan te raden.

Ter hygiëne graag een badhanddoek voor op de behandelbank meenemen.

Ik raad u aan geen kostbaarheden achter te laten in de wachtkamer.

Tijdens behandelingen is de praktijk beperkt bereikbaar omdat ik aandacht wil besteden aan mijn cliënt.

Voor telefonisch contact of overleg kunt u tussen 12.00 uur en 12.30 uur contact opnemen met 06-41557330.

U kunt ook een WhatsApp-bericht, SMS of een mail (info@osteo-cura.nl) sturen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met het cliëntendossier wordt omgegaan volgens de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) en de Wet Persoonsregistratie. Bij contact aan derden (huisarts/specialist/fysiotherapeut) wordt voordien altijd eerst toestemming gevraagd. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

OsteoCura-Osteopathie is aangesloten bij de Klachtenregeling en Klachtenfunctionaris van het Nederlands Register voor Osteopathie. Voor informatie zie osteopathie-nro.nl.

Ik vind het belangrijk dat het helder is wat er lichamelijk aan de hand is en wat onze gezamenlijke behandelstrategie is. Op deze wijze kunnen we samen werken aan een spoedig herstel. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u dit altijd bepreken of contact opnemen.

Bij vragen of opmerkingen over de gang van zaken binnen de praktijk sta ik u graag te woord.

Ik streef er naar om uw behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen!

Schuiven naar boven